.ExternalClass .ecxhmmessage P {padding:0px;} .ExternalClass body.ecxhmmessage {font-size:10pt;font-family:Verdana;}
المقادير : دقيق ابيض وعليهم رشة ملح وشويه ماء ( بنحط حبه حبه كل ما العجين يحتاج ) لحد ما تتجمع عندنا العجينه وماتلزقش في ايديكي الحلوة زي الصورة دي الظبط .
وبعدين نسيب العجينه ترتاح شويه يعني حوالي 10 - 15 دقيقه وبعدين نفردها لحد ما تبقي رقيقه جدا علي الرخامه المدهونه بالدقيق . وندهنها بالذبده " انا كنت مقطعه الذبده مكعبات صغيرة " وتفركيها كويس جدا علي العجينه ولو حبيتي تحطي قشطه وتدهني بيها براحتك دي اختياريه " بس انا كنت حاطه قشطه " .