ونجيب البصل ونقشره ونقطعه الى حلقات رفيعه جدا [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]ونحمرة فى الزيت وماتحرقيه على شان مايمرر منك وتنشليه فى مصفاة للتخلص من اى اثار زيت زياده [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]حانضع مويه كافيه لسلق المكرونه ووضع ملح كافى ومعلقه زيت وبعد ماتغلى المويه نضيف المكرونه مع التقليب من وقت لااخر حتى لاتلتصق فى قعر الحله لغايه ماتسوتى وتصفيها ودول النوعين اللى استخدمتهم فى المكرونه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]حانقدح معلقتين زيت فى نفس الحله اللى سلقنا فيها المكرونه ونضع المكرونه عليهم مع التقليب ونرجعهم على النار لمده دقيقه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]كده كل شيئ جاهز
|